Radonmätning i Karlskrona

Annons:

Radonmätning i Karlskrona - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Karlskrona. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Karlskrona så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Karlskrona dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Karlskrona

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Karlskrona vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Anticimex AB
Tennv. 1
371 50 Karlskrona


Karlskrona kommun
Ö. Hamng. 7 B
371 83 Karlskrona


Kostnad för radonmätning i Karlskrona

Kostnaden samt priser för radonmätning i Karlskrona kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Karlskrona som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Karlskrona för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Karlskrona

Skulle en radonmätning av din fastighet i Karlskrona visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Karlskrona kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Karlskrona.

Radonfakta om Karlskrona

i Karlskrona finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Karlskrona.

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Karlskrona om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Karlskrona.

I Karlskrona fanns det totalt 2 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Karlskrona att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Karlskrona så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Blekinge.