Radonmätning i Falun

Annons:

Radonmätning i Falun - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Falun. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Falun så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Falun dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Falun

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Falun vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Radiation Detection Systems i Falun AB
Bäckehagen 31
791 91 FALUN


Kostnad för radonmätning i Falun

Kostnaden samt priser för radonmätning i Falun kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Falun som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Falun för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Falun

Skulle en radonmätning av din fastighet i Falun visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Falun kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Falun.

Radonfakta om Falun

i Falun finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Du kan här läsa mer om själva orten Falun om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Falun.

I Falun fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Falun att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Falun så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Dalarna.