Radonmätning i Färila

Annons:

Radonmätning i Färila - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Färila. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Färila så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Färila dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Färila

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Färila vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

FVE-konsult
Knektv. 13
820 41 Färila


Kostnad för radonmätning i Färila

Kostnaden samt priser för radonmätning i Färila kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Färila som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Färila för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Färila

Skulle en radonmätning av din fastighet i Färila visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Färila kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Färila.

Radonfakta om Färila

i Färila finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Färila.

Färila är en tätort i Ljusdals kommun i Hälsingland och kyrkbyn i Färila socken. Färila består av öppna dalgångsmarker utmed Ljusnan och är en bostads- och industriort.

Yta: 247,30 hektar
Invånarantal: 1293, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Färila om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Färila.

I Färila fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Färila att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Färila så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Gävleborg.