Radonmätning i Gävle

Annons:

Radonmätning i Gävle - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Gävle. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Gävle så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Gävle dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Gävle

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Gävle vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Anticimex AB
Lötängsg. 1 B
803 01 GÄVLE


VVESS Systems AB
Mariebergsv. 9
805 95 Gävle


ITEM-Installationsförvaltning AB
Sandmog. 3
806 46 GÄVLE


Kostnad för radonmätning i Gävle

Kostnaden samt priser för radonmätning i Gävle kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Gävle som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Gävle för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Gävle

Skulle en radonmätning av din fastighet i Gävle visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Gävle kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Gävle.

Radonfakta om Gävle

i Gävle finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Gävle.

Gävle är en tätort i Gästrikland samt centralort i Gävle kommun och residensstad för Gävleborgs län. Gävle är Sveriges 13:e största samt Gästriklands och Gävleborgs läns största ort med 71 033 invånare (2010).

Yta: 42,45 km2
Invånarantal: 98970, år 2015

Du kan här läsa mer om själva orten Gävle om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Gävle.

I Gävle fanns det totalt 3 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Gävle att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Gävle så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Gävleborg.