Radonmätning i Hudiksvall

Annons:

Radonmätning i Hudiksvall - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Hudiksvall. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Hudiksvall så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Hudiksvall dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Hudiksvall

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Hudiksvall vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

KJ Sotning AB
Köpmanbergsv. 8
824 50 Hudiksvall


Kostnad för radonmätning i Hudiksvall

Kostnaden samt priser för radonmätning i Hudiksvall kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Hudiksvall som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Hudiksvall för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Hudiksvall

Skulle en radonmätning av din fastighet i Hudiksvall visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Hudiksvall kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Hudiksvall.

Radonfakta om Hudiksvall

i Hudiksvall finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Hudiksvall.

Hudiksvall är en tätort och centralort i Hudiksvalls kommun i Hälsingland, Gävleborgs län. Hudiksvall ligger längs kusten, längst inne i Hudiksvallsfjärden, vid E4 cirka 80 km söder om Sundsvall och cirka 130 km norr om Gävle.

Yta: 1 007,79 hektar
Invånarantal: 15015, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Hudiksvall om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Hudiksvall.

I Hudiksvall fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Hudiksvall att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Hudiksvall så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Gävleborg.