Radonmätning i Söderhamn

Annons:

Radonmätning i Söderhamn - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Söderhamn. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Söderhamn så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Söderhamn dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Söderhamn

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Söderhamn vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Anticimex AB
Nyg. 20
826 31 SÖDERHAMN


Hälsinge Ventilationsrengöring
V. Tullg. 11
826 32 Söderhamn


Kostnad för radonmätning i Söderhamn

Kostnaden samt priser för radonmätning i Söderhamn kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Söderhamn som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Söderhamn för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Söderhamn

Skulle en radonmätning av din fastighet i Söderhamn visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Söderhamn kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Söderhamn.

Radonfakta om Söderhamn

i Söderhamn finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Söderhamn.

Söderhamn är en tätort i Sverige, tillika centralort i Söderhamns kommun. Orten är belägen i Gävleborgs län och i landskapet Hälsingland med Bottenhavet i öster.

Yta: 1 053,26 hektar
Invånarantal: 11761, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Söderhamn om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Söderhamn.

I Söderhamn fanns det totalt 2 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Söderhamn att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Söderhamn så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Gävleborg.