Radonmätning i Visby

Annons:

Radonmätning i Visby - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Visby. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Visby så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Visby dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Visby

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Visby vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Anticimex AB
Skarphällsg. 6 B
621 41 VISBY


Kostnad för radonmätning i Visby

Kostnaden samt priser för radonmätning i Visby kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Visby som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Visby för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Visby

Skulle en radonmätning av din fastighet i Visby visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Visby kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Visby.

Radonfakta om Visby

i Visby finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Visby.

Visby är en tätort som är centralort i Region Gotland samt residensstad i Gotlands län. Visby är även stiftsstad i Visby stift. Visby har 22 593 invånare (2010-12-31). Den medeltida hansestaden Visby är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien.

Yta: 1 244,28 hektar
Invånarantal: 22593, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Visby om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Visby.

I Visby fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Visby att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Visby så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Gotland.