Radonmätning i Halmstad

Annons:

Radonmätning i Halmstad - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Halmstad. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Halmstad så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Halmstad dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Halmstad

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Halmstad vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Anticimex AB
Olofsdalsv. 17
302 41 Halmstad


Kostnad för radonmätning i Halmstad

Kostnaden samt priser för radonmätning i Halmstad kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Halmstad som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Halmstad för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Halmstad

Skulle en radonmätning av din fastighet i Halmstad visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Halmstad kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Halmstad.

Radonfakta om Halmstad

i Halmstad finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Halmstad.

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Halmstad om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Halmstad.

I Halmstad fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Halmstad att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Halmstad så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Halland.