Radonmätning i Östersund

Annons:

Radonmätning i Östersund - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Östersund. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Östersund så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Östersund dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Östersund

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Östersund vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Autovent i Östersund AB
Bangårdsg. 23
831 45 östersund


Oktopal AB
Samuel Permans g. 2
831 30 östersund


Anticimex AB
Hagv. 17
831 48 ÖSTERSUND


Kostnad för radonmätning i Östersund

Kostnaden samt priser för radonmätning i Östersund kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Östersund som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Östersund för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Östersund

Skulle en radonmätning av din fastighet i Östersund visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Östersund kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Östersund.

Radonfakta om Östersund

i Östersund finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Östersund om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Östersund.

I Östersund fanns det totalt 3 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Östersund att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Östersund så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med radonmätning i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering.