Radonmätning i Aneby

Annons:

Radonmätning i Aneby - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Aneby. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Aneby så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Aneby dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Aneby

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Aneby vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Lemitek AB
Tubbarp Rundby 1
578 91 ANEBY


Kostnad för radonmätning i Aneby

Kostnaden samt priser för radonmätning i Aneby kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Aneby som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Aneby för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Aneby

Skulle en radonmätning av din fastighet i Aneby visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Aneby kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Aneby.

Radonfakta om Aneby

i Aneby finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Aneby.

Aneby är en tätort i Småland och centralort i Aneby kommun i Jönköpings län. Av kommunens cirka 6 500 invånare bor ungefär hälften i centralorten. Orten ligger på det Småländska höglandet, 45 km öster om Jönköping, mellan Eksjö och Tranås längs Riksväg 32.

Yta: 336,75 hektar
Invånarantal: 3367, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Aneby om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Aneby.

I Aneby fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Aneby att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Aneby så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Jönköping.

Städer med radonmätning i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering.