Radonmätning i Bankeryd

Annons:

Radonmätning i Bankeryd - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Bankeryd. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Bankeryd så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Bankeryd dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Bankeryd

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Bankeryd vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Skorsten & Vent Claes Abrahamsson AB
Tallv. 2
564 35 BANKERYD


Kostnad för radonmätning i Bankeryd

Kostnaden samt priser för radonmätning i Bankeryd kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Bankeryd som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Bankeryd för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Bankeryd

Skulle en radonmätning av din fastighet i Bankeryd visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Bankeryd kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Bankeryd.

Radonfakta om Bankeryd

i Bankeryd finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Bankeryd.

Bankeryd är en tätort i Jönköpings kommun och kyrkby i Bankeryds socken belägen väster om Vättern och omkring 10 kilometer från Jönköping. Bankeryd genomkorsas av Jönköpingsbanan mellan Nässjö och Falköping.

Yta: 539,40 hektar
Invånarantal: 8107, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Bankeryd om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Bankeryd.

I Bankeryd fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Bankeryd att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Bankeryd så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Jönköping.