Radonmätning i Jönköping

Annons:

Radonmätning i Jönköping - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Jönköping. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Jönköping så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Jönköping dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Jönköping

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Jönköping vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Anticimex AB
Instrumentv. 5
553 02 Jönköping


Radonkontroll Certo, AB
Gjuterig. 9
553 18 JÖNKÖPING


Kostnad för radonmätning i Jönköping

Kostnaden samt priser för radonmätning i Jönköping kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Jönköping som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Jönköping för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Jönköping

Skulle en radonmätning av din fastighet i Jönköping visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Jönköping kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Jönköping.

Radonfakta om Jönköping

i Jönköping finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Jönköping.

Jönköping är en tätort i norra Smålands inland samt centralort i Jönköpings kommun och residensstad för Jönköpings län. Jönköping är Sveriges tionde största tätort med 89396 av kommunens 133136 invånare. Det finns många stora företag i Jönköping, bland annat har Husqvarna AB huvudkontor i Jönköping.

Yta: 4 482,04 hektar
Invånarantal: 89396, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Jönköping om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Jönköping.

I Jönköping fanns det totalt 2 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Jönköping att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Jönköping så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Jönköping.