Radonmätning i Nässjö

Annons:

Radonmätning i Nässjö - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Nässjö. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Nässjö så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Nässjö dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Nässjö

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Nässjö vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Anticimex AB
Poppelg. 8
571 39 NÄSSJÖ


Kostnad för radonmätning i Nässjö

Kostnaden samt priser för radonmätning i Nässjö kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Nässjö som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Nässjö för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Nässjö

Skulle en radonmätning av din fastighet i Nässjö visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Nässjö kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Nässjö.

Radonfakta om Nässjö

i Nässjö finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Nässjö.

Nässjö är en tätort och centralort i Nässjö kommun i Jönköpings län. Nässjös historia börjar 1864, när beslutet togs att Södra stambanan skulle dras genom orten och sedan dess har staden varit känd som en stor järnvägsknut. Tidigare låg här byarna Åker, Rynneryd vid Runnerydsjön där järnvägsstationen anlades.

Yta: 1 143,66 hektar
Invånarantal: 16678, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Nässjö om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Nässjö.

I Nässjö fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Nässjö att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Nässjö så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Jönköping.