Radonmätning i Tranås

Annons:

Radonmätning i Tranås - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Tranås. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Tranås så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Tranås dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Tranås

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Tranås vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

BG&M Konsult AB
Stoerydsv. 13
573 42 TRANÅS


Kostnad för radonmätning i Tranås

Kostnaden samt priser för radonmätning i Tranås kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Tranås som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Tranås för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Tranås

Skulle en radonmätning av din fastighet i Tranås visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Tranås kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Tranås.

Radonfakta om Tranås

i Tranås finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Tranås.

Tranås är en tätort och centralort i Tranås kommun i Jönköpings län. Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland. I närheten av den går Södra stambanan och Riksväg 32. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster; särskilt omnämns laxfisket vid Tranås kvarn.

Yta: 1 055,66 hektar
Invånarantal: 14197, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Tranås om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Tranås.

I Tranås fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Tranås att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Tranås så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Jönköping.