Radonmätning i Vetlanda

Annons:

Radonmätning i Vetlanda - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Vetlanda. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Vetlanda så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Vetlanda dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Vetlanda

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Vetlanda vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Anticimex AB
075 - 245 10 00KOLAK Byggsanering
Ö. Slottsg. 2
574 35 VETLANDA


Kostnad för radonmätning i Vetlanda

Kostnaden samt priser för radonmätning i Vetlanda kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Vetlanda som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Vetlanda för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Vetlanda

Skulle en radonmätning av din fastighet i Vetlanda visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Vetlanda kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Vetlanda.

Radonfakta om Vetlanda

i Vetlanda finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Vetlanda.

Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Yta: 1 017,02 hektar
Invånarantal: 13050, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Vetlanda om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Vetlanda.

I Vetlanda fanns det totalt 2 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Vetlanda att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Vetlanda så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Jönköping.