Radonmätning i Kalmar

Annons:

Radonmätning i Kalmar - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Kalmar. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Kalmar så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Kalmar dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Kalmar

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Kalmar vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Anticimex AB
Företagarev. 2
394 70 KALMAR


Conservator AB
Slöjdareg. 11
393 53 KALMAR


Kostnad för radonmätning i Kalmar

Kostnaden samt priser för radonmätning i Kalmar kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Kalmar som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Kalmar för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Kalmar

Skulle en radonmätning av din fastighet i Kalmar visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Kalmar kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Kalmar.

Radonfakta om Kalmar

i Kalmar finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Kalmar om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Kalmar.

I Kalmar fanns det totalt 2 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Kalmar att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Kalmar så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kalmar.