Radonmätning i Västervik

Annons:

Radonmätning i Västervik - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Västervik. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Västervik så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Västervik dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Västervik

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Västervik vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Anticimex AB
Kristinebergsg. 44
593 61 VÄSTERVIK


Kostnad för radonmätning i Västervik

Kostnaden samt priser för radonmätning i Västervik kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Västervik som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Västervik för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Västervik

Skulle en radonmätning av din fastighet i Västervik visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Västervik kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Västervik.

Radonfakta om Västervik

i Västervik finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Västervik.

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Västervik om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Västervik.

I Västervik fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Västervik att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Västervik så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kalmar.