Radonmätning i Växjö

Annons:

Radonmätning i Växjö - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Växjö. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Växjö så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Växjö dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Växjö

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Växjö vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Casula Saneringsteknik
Hjalmar Petris v. 30 D
352 46 Växjö


Anticimex AB
Deltav. 11
352 45 VÄXJÖ


Service & Klimat AB
Renv. 12
352 45 VÄXJÖ


Kostnad för radonmätning i Växjö

Kostnaden samt priser för radonmätning i Växjö kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Växjö som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Växjö för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Växjö

Skulle en radonmätning av din fastighet i Växjö visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Växjö kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Växjö.

Radonfakta om Växjö

i Växjö finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Växjö.

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Yta: 3 027,97 hektar
Invånarantal: 60887, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Växjö om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Växjö.

I Växjö fanns det totalt 3 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Växjö att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Växjö så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kronoberg.