Radonmätning i Kalix

Annons:

Radonmätning i Kalix - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Kalix. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Kalix så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Kalix dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Kalix

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Kalix vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

KPJ Konsult AB
Älgstigen 4
952 42 KALIX


Kostnad för radonmätning i Kalix

Kostnaden samt priser för radonmätning i Kalix kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Kalix som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Kalix för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Kalix

Skulle en radonmätning av din fastighet i Kalix visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Kalix kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Kalix.

Radonfakta om Kalix

i Kalix finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Kalix om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Kalix.

I Kalix fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Kalix att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Kalix så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Norrbotten.

Städer med radonmätning i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering.