Radonmätning i Luleå

Annons:

Radonmätning i Luleå - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Luleå. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Luleå så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Luleå dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Luleå

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Luleå vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

MRM Konsult AB
Gammelstadsv. 5
972 41 LULEÅ


Kostnad för radonmätning i Luleå

Kostnaden samt priser för radonmätning i Luleå kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Luleå som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Luleå för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Luleå

Skulle en radonmätning av din fastighet i Luleå visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Luleå kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Luleå.

Radonfakta om Luleå

i Luleå finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Luleå.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Luleå om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Luleå.

I Luleå fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Luleå att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Luleå så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Norrbotten.

Städer med radonmätning i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering.