Radonmätning i Piteå

Annons:

Radonmätning i Piteå - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Piteå. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Piteå så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Piteå dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Piteå

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Piteå vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Anticimex AB
075 - 245 10 00Kostnad för radonmätning i Piteå

Kostnaden samt priser för radonmätning i Piteå kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Piteå som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Piteå för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Piteå

Skulle en radonmätning av din fastighet i Piteå visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Piteå kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Piteå.

Radonfakta om Piteå

i Piteå finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Piteå om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Piteå.

I Piteå fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Piteå att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Piteå så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Norrbotten.