Radonmätning i Åsbro

Annons:

Radonmätning i Åsbro - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Åsbro. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Åsbro så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Åsbro dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Åsbro

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Åsbro vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Sydnärkesotaren AB
Åshammarsv. 17
694 96 åsbro


Kostnad för radonmätning i Åsbro

Kostnaden samt priser för radonmätning i Åsbro kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Åsbro som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Åsbro för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Åsbro

Skulle en radonmätning av din fastighet i Åsbro visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Åsbro kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Åsbro.

Radonfakta om Åsbro

i Åsbro finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Åsbro.

Åsbro är en tätort i Askersunds kommun, cirka 15 km norr om Askersund. Orten ligger alldeles intill sjön Tisaren. 1905 förlades ett mindre impregneringsverk för slipers till Åsbro. Det flyttades då från Mariedamm, och tillhörde Statens Järnvägar.

Yta: 217,35 hektar
Invånarantal: 1164, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Åsbro om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Åsbro.

I Åsbro fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Åsbro att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Åsbro så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Örebro.