Radonmätning i Lindesberg

Annons:

Radonmätning i Lindesberg - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Lindesberg. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Lindesberg så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Lindesberg dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Lindesberg

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Lindesberg vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Lindesbergs Sotningsdistrikt AB
Norev. 4
711 32 LINDESBERG


Kostnad för radonmätning i Lindesberg

Kostnaden samt priser för radonmätning i Lindesberg kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Lindesberg som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Lindesberg för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Lindesberg

Skulle en radonmätning av din fastighet i Lindesberg visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Lindesberg kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Lindesberg.

Radonfakta om Lindesberg

i Lindesberg finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Lindesberg om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Lindesberg.

I Lindesberg fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Lindesberg att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Lindesberg så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Örebro.