Radonmätning i Örebro

Annons:

Radonmätning i Örebro - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Örebro. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Örebro så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Örebro dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Örebro

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Örebro vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Vått & Torrt Inomhusmiljö AB
Dialogg. 5
703 74 örebro


Örebro Sotarn AB
Osmundg. 11
703 63 örebro


PJs Eld & Vent AB
Beckasing. 24
703 48 ÖREBRO


Anticimex AB
Skomaskinsg. 6
702 27 ÖREBRO


Kostnad för radonmätning i Örebro

Kostnaden samt priser för radonmätning i Örebro kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Örebro som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Örebro för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Örebro

Skulle en radonmätning av din fastighet i Örebro visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Örebro kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Örebro.

Radonfakta om Örebro

i Örebro finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Örebro om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Örebro.

I Örebro fanns det totalt 4 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Örebro att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Örebro så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Örebro.