Radonmätning i Kimstad

Annons:

Radonmätning i Kimstad - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Kimstad. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Kimstad så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Kimstad dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Kimstad

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Kimstad vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

LW Din Besiktningsman AB
Kvarnlyckev. 37
610 20 Kimstad


Kostnad för radonmätning i Kimstad

Kostnaden samt priser för radonmätning i Kimstad kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Kimstad som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Kimstad för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Kimstad

Skulle en radonmätning av din fastighet i Kimstad visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Kimstad kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Kimstad.

Radonfakta om Kimstad

i Kimstad finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Kimstad.

Kimstad är en tätort i Norrköpings kommun och kyrkbyn i Kimstads socken, belägen två mil sydväst om Norrköping. Kimstad ligger vid Motala ström mellan Norsholm vid Roxen i söder och Skärblacka vid Glan i norr. I öster nära E4:an ligger Löfstad slott.

Yta: 143,87 hektar
Invånarantal: 1510, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Kimstad om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Kimstad.

I Kimstad fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Kimstad att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Kimstad så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Östergötland.