Radonmätning i Linköping

Annons:

Radonmätning i Linköping - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 6 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Linköping. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Linköping så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Linköping dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Linköping

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Linköping vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Fukt & Saneringsteknik AB
Gottorpsg. 7
582 73 Linköping


Linköpings kommun
Stadshus
582 28 Linköping


Vått & Torrt i Linköping AB
Sunnorpsg. 3
582 73 Linköping


Anticimex AB
Harstenag. 5
582 78 LINKÖPING


BG&M Konsult AB
Låsblecksg. 3
589 41 Linköping


Fastighetsteknik Östgöta AB
Kostnad för radonmätning i Linköping

Kostnaden samt priser för radonmätning i Linköping kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Linköping som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Linköping för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Linköping

Skulle en radonmätning av din fastighet i Linköping visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Linköping kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Linköping.

Radonfakta om Linköping

i Linköping finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Linköping.

Linköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975.

Yta: 42,16 km2
Invånarantal: 104232, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Linköping om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Linköping.

I Linköping fanns det totalt 6 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Linköping att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Linköping så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Östergötland.

Städer med radonmätning i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering.