Radonmätning i Norrköping

Annons:

Radonmätning i Norrköping - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Norrköping. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Norrköping så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Norrköping dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Norrköping

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Norrköping vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Fukt & SaneringsTeknik AB
Smedbyg. 2
603 61 NORRKÖPING


Norrköpings kommun
Drottningg. 7
602 24 NORRKÖPING


Anticimex AB
Lindöv. 65
600 02 NORRKÖPING


Radontjänst i Östergötland
Lidabergsg. 33
603 61 NORRKÖPING


Kostnad för radonmätning i Norrköping

Kostnaden samt priser för radonmätning i Norrköping kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Norrköping som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Norrköping för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Norrköping

Skulle en radonmätning av din fastighet i Norrköping visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Norrköping kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Norrköping.

Radonfakta om Norrköping

i Norrköping finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Norrköping.

Norrköping är en tätort i Norrköpings kommun i Östergötland i Sverige, och centralort för kommunen. Norrköping är Sveriges tionde största tätort. Norrköping ligger längst in i Bråviken på bägge sidor om Motala ström som rinner genom staden.

Yta: 35,68 km2
Invånarantal: 87247, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Norrköping om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Norrköping.

I Norrköping fanns det totalt 4 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Norrköping att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Norrköping så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Östergötland.