Radonmätning i Norsholm

Annons:

Radonmätning i Norsholm - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Norsholm. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Norsholm så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Norsholm dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Norsholm

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Norsholm vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Östgöta Husbesiktning AB
Biskop Henriks v. 3
610 21 Norsholm


Kostnad för radonmätning i Norsholm

Kostnaden samt priser för radonmätning i Norsholm kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Norsholm som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Norsholm för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Norsholm

Skulle en radonmätning av din fastighet i Norsholm visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Norsholm kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Norsholm.

Radonfakta om Norsholm

i Norsholm finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Norsholm.

Norsholm är en tätort i Norrköpings kommun i Östergötland, 15 km sydväst om Norrköping belägen vid motorvägen E4:an, Göta kanal, Södra stambanan, Motala ström och sjön Roxen.

Yta: 79,94 hektar
Invånarantal: 615, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Norsholm om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Norsholm.

I Norsholm fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Norsholm att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Norsholm så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Östergötland.

Städer med radonmätning i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering.