Radonmätning i Furulund

Annons:

Radonmätning i Furulund - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Furulund. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Furulund så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Furulund dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Furulund

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Furulund vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Radonanalys GJ AB
Magneg. 8
244 65 Furulund


Kostnad för radonmätning i Furulund

Kostnaden samt priser för radonmätning i Furulund kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Furulund som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Furulund för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Furulund

Skulle en radonmätning av din fastighet i Furulund visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Furulund kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Furulund.

Radonfakta om Furulund

i Furulund finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Furulund.

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Yta: 279,68 hektar
Invånarantal: 4180, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Furulund om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Furulund.

I Furulund fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Furulund att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Furulund så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.