Radonmätning i Helsingborg

Annons:

Radonmätning i Helsingborg - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Helsingborg. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Helsingborg så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Helsingborg dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Helsingborg

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Helsingborg vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Helsingborgs Stad - Helsingborg kontaktcenter
Stortorget 17
252 20 HELSINGBORG


Anticimex AB
Florettg. 27 D
254 67 Helsingborg


Höganäs villa besiktning AB
Styrbordsv. 30
252 85 Helsingborg


Eco Therm
042 - 24 22 90Kostnad för radonmätning i Helsingborg

Kostnaden samt priser för radonmätning i Helsingborg kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Helsingborg som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Helsingborg för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Helsingborg

Skulle en radonmätning av din fastighet i Helsingborg visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Helsingborg kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Helsingborg.

Radonfakta om Helsingborg

i Helsingborg finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Helsingborg.

Helsingborg är centralort i Helsingborgs kommun och ligger i Skåne län. Helsingborg tätort hade 2010 97122 invånare[4] och utgör befolkningsmässigt Sveriges åttonde största tätort, Skånes andra största stad (efter Malmö) och ingår i Öresundsregionen. Helsingborg ligger vid Öresunds smalaste del där ...

Yta: 3 840,98 hektar
Invånarantal: 97122, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Helsingborg om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Helsingborg.

I Helsingborg fanns det totalt 4 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Helsingborg att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Helsingborg så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.

Städer med radonmätning i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering.