Radonmätning i Höganäs

Annons:

Radonmätning i Höganäs - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Höganäs. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Höganäs så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Höganäs dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Höganäs

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Höganäs vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Miljöavdelningen
Järnvägsg. 8
263 38 HÖGANÄS


Kostnad för radonmätning i Höganäs

Kostnaden samt priser för radonmätning i Höganäs kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Höganäs som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Höganäs för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Höganäs

Skulle en radonmätning av din fastighet i Höganäs visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Höganäs kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Höganäs.

Radonfakta om Höganäs

i Höganäs finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Höganäs.

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Höganäs om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Höganäs.

I Höganäs fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Höganäs att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Höganäs så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.