Radonmätning i Klippan

Annons:

Radonmätning i Klippan - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Klippan. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Klippan så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Klippan dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Klippan

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Klippan vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Klippans Kommun
Trädgårdsg. 12
264 38 Klippan


Kostnad för radonmätning i Klippan

Kostnaden samt priser för radonmätning i Klippan kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Klippan som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Klippan för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Klippan

Skulle en radonmätning av din fastighet i Klippan visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Klippan kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Klippan.

Radonfakta om Klippan

i Klippan finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Klippan.

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Klippan om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Klippan.

I Klippan fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Klippan att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Klippan så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.

Städer med radonmätning i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering.