Radonmätning i Kristianstad

Annons:

Radonmätning i Kristianstad - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Kristianstad. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Kristianstad så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Kristianstad dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Kristianstad

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Kristianstad vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

SWEFAB AB
Skyttev. 17
291 35 KRISTIANSTAD


Anticimex AB
Kabelv. 22
291 62 KRISTIANSTAD


Kostnad för radonmätning i Kristianstad

Kostnaden samt priser för radonmätning i Kristianstad kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Kristianstad som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Kristianstad för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Kristianstad

Skulle en radonmätning av din fastighet i Kristianstad visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Kristianstad kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Kristianstad.

Radonfakta om Kristianstad

i Kristianstad finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Kristianstad.

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Kristianstad om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Kristianstad.

I Kristianstad fanns det totalt 2 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Kristianstad att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Kristianstad så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.