Radonmätning i Lund

Annons:

Radonmätning i Lund - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Lund. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Lund så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Lund dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Lund

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Lund vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Radonanalys GJ AB
Ideon Science Park
223 70 LUND


Kostnad för radonmätning i Lund

Kostnaden samt priser för radonmätning i Lund kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Lund som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Lund för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Lund

Skulle en radonmätning av din fastighet i Lund visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Lund kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Lund.

Radonfakta om Lund

i Lund finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Lund om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Lund.

I Lund fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Lund att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Lund så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.