Radonmätning i Malmö

Annons:

Radonmätning i Malmö - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Malmö. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Malmö så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Malmö dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Malmö

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Malmö vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Eco Therm
Stenyxeg. 24
213 76 MALMÖ


Anticimex AB
Agnesfridsv. 193
213 75 Malmö


Kostnad för radonmätning i Malmö

Kostnaden samt priser för radonmätning i Malmö kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Malmö som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Malmö för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Malmö

Skulle en radonmätning av din fastighet i Malmö visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Malmö kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Malmö.

Radonfakta om Malmö

i Malmö finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Malmö.

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Malmö om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Malmö.

I Malmö fanns det totalt 2 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Malmö att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Malmö så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.