Radonmätning i Skurup

Annons:

Radonmätning i Skurup - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Skurup. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Skurup så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Skurup dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Skurup

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Skurup vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Skurups Kommun
St. Torgg. 4
274 34 Skurup


Kostnad för radonmätning i Skurup

Kostnaden samt priser för radonmätning i Skurup kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Skurup som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Skurup för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Skurup

Skulle en radonmätning av din fastighet i Skurup visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Skurup kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Skurup.

Radonfakta om Skurup

i Skurup finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Skurup.

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånarantal: 7565, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Skurup om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Skurup.

I Skurup fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Skurup att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Skurup så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.