Radonmätning i Eskilstuna

Annons:

Radonmätning i Eskilstuna - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Eskilstuna. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Eskilstuna så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Eskilstuna dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Eskilstuna

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Eskilstuna vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Eskilstuna Ventilationsrensning AB
Mått Johanssons v. 7
633 46 ESKILSTUNA


Mälardalens Stenhuggeri AB
Kardang. 3
633 46 ESKILSTUNA


Uffes Vent & Plåt AB
070 - 565 91 97Lars Peter Larsson AB
Fraktg. 9
633 46 ESKILSTUNA


Kostnad för radonmätning i Eskilstuna

Kostnaden samt priser för radonmätning i Eskilstuna kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Eskilstuna som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Eskilstuna för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Eskilstuna

Skulle en radonmätning av din fastighet i Eskilstuna visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Eskilstuna kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Eskilstuna.

Radonfakta om Eskilstuna

i Eskilstuna finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Eskilstuna.

Eskilstuna är en tätort i Södermanland, centralort i Eskilstuna kommun och den största tätorten i Södermanlands län. I tätorten bodde den 31 december 2010 64 679 personer, vilket utgjorde 67,2 % av Eskilstuna kommuns då 96 311 invånare. Genom orten rinner Eskilstunaån. Orten fick sitt namn efter biskop Eskil av Tuna stift med biskopssäte i Tuna.

Yta: 3 104,97 hektar
Invånarantal: 64679, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Eskilstuna om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Eskilstuna.

I Eskilstuna fanns det totalt 4 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Eskilstuna att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Eskilstuna så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Södermanland.