Radonmätning i Nyköping

Annons:

Radonmätning i Nyköping - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Nyköping. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Nyköping så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Nyköping dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Nyköping

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Nyköping vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Fukt & SaneringsTeknik AB
Ö. Längdg. 7
611 35 NYKÖPING


Lars E Wedholm Konsult AB
Bagareg. 5 B
611 31 NYKÖPING


Radontjänst mälardalen AB
Oppeby Äppelbo
611 94 Nyköping


Kostnad för radonmätning i Nyköping

Kostnaden samt priser för radonmätning i Nyköping kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Nyköping som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Nyköping för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Nyköping

Skulle en radonmätning av din fastighet i Nyköping visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Nyköping kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Nyköping.

Radonfakta om Nyköping

i Nyköping finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Nyköping.

Nyköping är en tätort i Södermanland samt centralort i Nyköpings kommun, residensstad i Södermanlands län och näst största stad i länet, efter Eskilstuna. Svenska kyrkan har två kyrkor i stadens centrum, Sankt Nicolai kyrka och Alla Helgona kyrka. Båda har funnits sedan 1200-talet.

Yta: 1 343,30 hektar
Invånarantal: 29891, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Nyköping om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Nyköping.

I Nyköping fanns det totalt 3 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Nyköping att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Nyköping så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Södermanland.