Radonmätning i Strängnäs

Annons:

Radonmätning i Strängnäs - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Strängnäs. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Strängnäs så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Strängnäs dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Strängnäs

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Strängnäs vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

PL Ingenjörsteknik AB
Tosterö Åsby 1
645 93 Strängnäs


Kostnad för radonmätning i Strängnäs

Kostnaden samt priser för radonmätning i Strängnäs kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Strängnäs som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Strängnäs för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Strängnäs

Skulle en radonmätning av din fastighet i Strängnäs visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Strängnäs kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Strängnäs.

Radonfakta om Strängnäs

i Strängnäs finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Strängnäs.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Strängnäs om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Strängnäs.

I Strängnäs fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Strängnäs att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Strängnäs så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Södermanland.