Radonmätning i Trosa

Annons:

Radonmätning i Trosa - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Trosa. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Trosa så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Trosa dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Trosa

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Trosa vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Ventassistans i Trosa AB
Hagv. 2 B
619 91 TROSA


Kostnad för radonmätning i Trosa

Kostnaden samt priser för radonmätning i Trosa kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Trosa som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Trosa för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Trosa

Skulle en radonmätning av din fastighet i Trosa visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Trosa kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Trosa.

Radonfakta om Trosa

i Trosa finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Trosa.

Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Yta: 360,03 hektar
Invånarantal: 5027, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Trosa om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Trosa.

I Trosa fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Trosa att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Trosa så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Södermanland.