Radonmätning i Älvsjö

Annons:

Radonmätning i Älvsjö - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Älvsjö. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Älvsjö så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Älvsjö dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Älvsjö

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Älvsjö vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Lagström Service
Brushaneslingan 48
125 56 älvsjö


Kostnad för radonmätning i Älvsjö

Kostnaden samt priser för radonmätning i Älvsjö kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Älvsjö som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Älvsjö för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Älvsjö

Skulle en radonmätning av din fastighet i Älvsjö visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Älvsjö kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Älvsjö.

Radonfakta om Älvsjö

i Älvsjö finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Älvsjö.

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Du kan här läsa mer om själva orten Älvsjö om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Älvsjö.

I Älvsjö fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Älvsjö att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Älvsjö så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.