Radonmätning i Bromma

Annons:

Radonmätning i Bromma - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Bromma. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Bromma så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Bromma dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Bromma

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Bromma vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Rro-Radon Organisation AB

Ur-Energi Och Radon HB
Tunnlandsv


Kostnad för radonmätning i Bromma

Kostnaden samt priser för radonmätning i Bromma kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Bromma som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Bromma för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Bromma

Skulle en radonmätning av din fastighet i Bromma visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Bromma kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Bromma.

Radonfakta om Bromma

i Bromma finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Bromma.

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånarantal: 71 100, år 2013

Du kan här läsa mer om själva orten Bromma om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Bromma.

I Bromma fanns det totalt 2 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Bromma att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Bromma så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.