Radonmätning i Enskede

Annons:

Radonmätning i Enskede - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Enskede. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Enskede så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Enskede dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Enskede

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Enskede vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

EMB AB-Miljökonsulten
Victor Balcks v. 144
122 40 Enskede


Brava Vattenrening
Sandsborgsv. 50
122 33 Enskede


A.L. Radontest
Backv. 17
122 32 ENSKEDE


Kostnad för radonmätning i Enskede

Kostnaden samt priser för radonmätning i Enskede kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Enskede som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Enskede för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Enskede

Skulle en radonmätning av din fastighet i Enskede visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Enskede kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Enskede.

Radonfakta om Enskede

i Enskede finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Enskede.

Enskede är en postort i Söderort inom Stockholms kommun. Den inrättades redan 1910 i det som då var Brännkyrka kommun, och dess utsträckning har ändrats många gånger. Orter som Bagarmossen, Sköndal, Johanneshov och Årsta ingick ursprungligen i Enskede, men är nu egna postorter.

Yta:
Invånarantal: , år

Du kan här läsa mer om själva orten Enskede om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Enskede.

I Enskede fanns det totalt 3 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Enskede att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Enskede så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.