Radonmätning i Järfälla

Annons:

Radonmätning i Järfälla - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Järfälla. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Järfälla så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Järfälla dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Järfälla

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Järfälla vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Töjna Grund AB
Skarprättarv. 12 G
176 77 JÄRFÄLLA


MMI MiljöMätinstrument AB
Fallskärmsv. 18
175 69 JÄRFÄLLA


Kostnad för radonmätning i Järfälla

Kostnaden samt priser för radonmätning i Järfälla kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Järfälla som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Järfälla för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Järfälla

Skulle en radonmätning av din fastighet i Järfälla visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Järfälla kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Järfälla.

Radonfakta om Järfälla

i Järfälla finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Du kan här läsa mer om själva orten Järfälla om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Järfälla.

I Järfälla fanns det totalt 2 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Järfälla att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Järfälla så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.