Radonmätning i Johanneshov

Annons:

Radonmätning i Johanneshov - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Johanneshov. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Johanneshov så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Johanneshov dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Johanneshov

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Johanneshov vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

SB-Ventilation AB
Pastellv. 38
121 36 Johanneshov


Kostnad för radonmätning i Johanneshov

Kostnaden samt priser för radonmätning i Johanneshov kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Johanneshov som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Johanneshov för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Johanneshov

Skulle en radonmätning av din fastighet i Johanneshov visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Johanneshov kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Johanneshov.

Radonfakta om Johanneshov

i Johanneshov finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Johanneshov.

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Du kan här läsa mer om själva orten Johanneshov om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Johanneshov.

I Johanneshov fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Johanneshov att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Johanneshov så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.