Radonmätning i Märsta

Annons:

Radonmätning i Märsta - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Märsta. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Märsta så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Märsta dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Märsta

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Märsta vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Wikvist Fastighets AB
Odensala Berga
Märsta


Kostnad för radonmätning i Märsta

Kostnaden samt priser för radonmätning i Märsta kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Märsta som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Märsta för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Märsta

Skulle en radonmätning av din fastighet i Märsta visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Märsta kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Märsta.

Radonfakta om Märsta

i Märsta finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Märsta.

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Märsta om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Märsta.

I Märsta fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Märsta att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Märsta så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.