Radonmätning i Norrtälje

Annons:

Radonmätning i Norrtälje - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Norrtälje. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Norrtälje så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Norrtälje dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Norrtälje

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Norrtälje vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Radon Akuten Sverige AB
Fältv. 27
761 41 Norrtälje


AB Radon Konsult I Roslagen
Braxenv. 5
761 41 Norrtälje


Kostnad för radonmätning i Norrtälje

Kostnaden samt priser för radonmätning i Norrtälje kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Norrtälje som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Norrtälje för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Norrtälje

Skulle en radonmätning av din fastighet i Norrtälje visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Norrtälje kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Norrtälje.

Radonfakta om Norrtälje

i Norrtälje finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Norrtälje.

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

Du kan här läsa mer om själva orten Norrtälje om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Norrtälje.

I Norrtälje fanns det totalt 2 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Norrtälje att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Norrtälje så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.