Radonmätning i Nykvarn

Annons:

Radonmätning i Nykvarn - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Nykvarn. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Nykvarn så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Nykvarn dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Nykvarn

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Nykvarn vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

USV - Inomhusmiljö AB
Orrspelsv. 15
155 30 NYKVARN


Kostnad för radonmätning i Nykvarn

Kostnaden samt priser för radonmätning i Nykvarn kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Nykvarn som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Nykvarn för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Nykvarn

Skulle en radonmätning av din fastighet i Nykvarn visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Nykvarn kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Nykvarn.

Radonfakta om Nykvarn

i Nykvarn finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Nykvarn.

Nykvarn är en tätort och centralort i Nykvarns kommun i Stockholms län i Södermanland. Orten ligger 1,5 mil väster om Södertälje.I Nykvarn finns grundskolorna Turingeskolan (F-5), Björkestaskolan (F-5) och Lillhagaskolan (6-9). Nykvarns herrgård ligger i orten som genomkorsas av Svealandsbanan

Yta: 439,33 hektar
Invånarantal: 6 497, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Nykvarn om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Nykvarn.

I Nykvarn fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Nykvarn att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Nykvarn så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.