Radonmätning i Skogås

Annons:

Radonmätning i Skogås - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Skogås. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Skogås så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Skogås dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Skogås

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Skogås vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Hemkomfort
Lyftkransv. 5
142 50 SKOGÅS


Kostnad för radonmätning i Skogås

Kostnaden samt priser för radonmätning i Skogås kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Skogås som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Skogås för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Skogås

Skulle en radonmätning av din fastighet i Skogås visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Skogås kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Skogås.

Radonfakta om Skogås

i Skogås finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Skogås.

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Du kan här läsa mer om själva orten Skogås om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Skogås.

I Skogås fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Skogås att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Skogås så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med radonmätning i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering.