Radonmätning i Sollentuna

Annons:

Radonmätning i Sollentuna - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Sollentuna. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Sollentuna så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Sollentuna dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Sollentuna

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Sollentuna vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Radect
Kung Hans v. 69
192 68 SOLLENTUNA


Kostnad för radonmätning i Sollentuna

Kostnaden samt priser för radonmätning i Sollentuna kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Sollentuna som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Sollentuna för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Sollentuna

Skulle en radonmätning av din fastighet i Sollentuna visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Sollentuna kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Sollentuna.

Radonfakta om Sollentuna

i Sollentuna finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Du kan här läsa mer om själva orten Sollentuna om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Sollentuna.

I Sollentuna fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Sollentuna att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Sollentuna så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.